Nellyn nameja

Edellisestä postauksesta ei kauaa kestänyt, kun tartuin tuumasta toimeen ja laitoin tilausta menemään Nellylle! Nellyllä tulee kyllä aika usein shoppailtua. Siellä on niin hyvät ja laajat valikoimat, että niitä ihanuuksia katsellessa oikeesti menee ihan sika monta tuntia, kun kerran siihen ryhtyy. Joskus mun pitääkin laittaa itselle semmosia kieltoja, etten saa tilata netistä yhtään mitään. Musta tulee ihan mahdoton, kun pääsen tilaamisen makuun, ne summat on oikeesti aika pöyristyttäviä. Mutta toisaalta, ei läheskään kaikki oo aina hyviä, joten palautan yleensä melkeen puolet.

 

Noita hirveitä summia onneks vähän helpottaa se, että tilailen monesti alennuksista vaatteita. Esim. Täällä on hyviä alennuskoodeja, tällä hetkellä saa esim. Koko valikoimasta 15 prossaa alennusta. Se on aika paljon jostain merkkikengistä vaikkapa!

 

Mitäs sieltä Nellyltä sitten tuli tilattua…

 

Okei, tietysti ensimmäisenä tärkeimmät eli mustat housut. Mitkään muutkaan kuin Dr. Denimit. Nää vaan on ihan parhaat housut. Täydellisesti istuvat, eivätkä “löllähdä” koskaan. Nää on ihan ykköset, en enää melkein käytäkään muita housuja kuin Dr Denimejä. Näitä vaan ehdottomasti pitäis tulla enemmän kaikkia erilaisia kuoseja ja malleja! Mutta näitä mustia tilaan kyllä aina, kun on kokoja. Väri näistä lähtee kyllä suht nopeasti, mutta on nää kyllä niin kovassakin kulutuksessa ettei tuo mikään ihme ole.

dr-denim-vaatekauppoja

Sit tilasin yllättäen tällaisen pinkin lyhyen topin! Juuri kun pääsin sanomasta, etten tykkää noista napapaidoista. Mutta musta tää malli on vaan jotenkin niin kiva, lähinnä ajattelin tään jonku korkeavyötäröisen hameen tai housujen kanssa, ettei tarkoitus ole koko vatsaa esitellä. Sitä paitsi, haluan vain kokeilla, miltäkähän tällainen mun päällä näyttäis…

toppi-vaatekauppoja

Tää on tämmönen pakollinen kevätpastellitoppi ❤ Aah mulla tulee vaan niin keväinen ja kesäinen olo tästä, tää on täydellinen semmosiin kuumiin kesäpäiviin, sopivan vilpoinen ja toi väri on just nappi!

sininen-toppi-vaatekauppoja

Sitten – viidennet Converset. Oli pakko tilata nyt, kun sain ton viidentoista prossan alennuksen näistäkin, ja kun oon haaveillut just tästä väristä vaikka kuin kauan. Nääkin on niin ihanan keväiset! Minttu on näköjään mulla nyt aika kova sana!

converse-vaatekauppoja

Lisää kenkiä… Oon pitkään haaveillut myös Vansseista, ja tää väri jotenkin iski niin, että oli ihan pakko tilata. Mulla on kyllä nää pastellit nyt niin suurta rakkautta, aika outoa sinänsä, kun normaalisti oon sellainen, joka pukeutuu aika paljon mustaan, harmaaseen ja valkoiseen… Kevättä rinnassa näköjään!

vans-vaatekauppoja

Oishan Nellyllä ollut myös vielä vaikka mitä ihanaa, esimerkiksi Jeffrey Campbellin Foxyt… Ajattelin tilata kuitenkin seuraavalla kerralla varmaan Nellyn kopiot noista Campbelleista, kun en kerta kaikkiaan raski maksaa 150 euroa korkkareista… Ellei noi sitten jossain välissä tuu johonkin tosi hyvään alennukseen… Mutta nyt näitä ihania Nellyn nameja odotellessa ❤ Kaikki kuvat nelly.com

 

 

Leave a comment